Kefir akcióban: furcsa páros kalandjai Hévízen

Kefir akcióban: furcsa páros kalandjai Hévízen

Az egyik szőkésbarna, kékszemű, leginkább romantikus dalairól ismert, a másik barna, nagyszájú és extrém srác. Mi a közös bennük? Mindketten elég őrültek ahhoz, hogy kedvükre való bevállalós bulit csináljanak még egy kis pihenésből is.

A V-Tech énekese, Kefir és a Cool Tv műsorvezetője, Müller Attila barátsága már évekre nyúlik vissza, hiszen mindketten a Médiaválogatott tagjai, így megéltek már sok mindent, jutott nekik jóból és rosszból egyaránt. Amikor Attila háza leégett, Kefir az első között volt, aki segítő jobbot nyújtott a bajbajutottnak.

Akkor megfogadtam, hogy ha újra lábra állok, elviszem Kefirt az egyik kedvenc helyemre, a hévizi gyógytóhoz egy kicsit lazítani - kezdi Attila – így nyakunkba vettük az országot és nemsokára a nyugalom partján találtuk magunkat, ahol rajtunk kívül nem sok zavaró tényező létezett azokban a napokban" - nevet. "Mindketten imádunk szaunázni, pihenni, jókat enni és inni. Mivel a hangszereinktől nem szeretünk megválni, így teljesen véletlenül vittük azokat is Hévízre, ahol még egy dal alapjait is lefektettük, ami mi másról, mint a barátságról szól."

Szinte mindent kipróbáltunk, és mint a rossz gyerekek vetettük bele magunkat a tóba, természetesen úszógumival - veszi át a szót Kefir - Attesz abban mesterkedett, hogy lenyomjon a víz alá, ami egyszer sikerült is neki, de én sem maradtam adós a thai masszázs alatt a masszírozó hölgy helyére léptem, és én dolgoztam meg a hátát. Mivel sokat járok Thaiföldre, ezért ott ellestem a taktikát, bár igyekeztem szakszerűen végezni a munkát a vége mégis nagy röhögés lett" - mosolyog.

A műsorvezető és az énekes furcsa párosként mindenhová együtt ment és mindent együtt csinált, Kefir akkor is kitartott Attila mellett, mikor a fiú azt gondolta, hogy futásnak iramodik egy kicsit a tó körül, hogy levezesse az energiáit és természetesen az sem zavarta őket, hogy éppen hajnali három óra volt.




Nézzétek meg a furcsa páros hévízi kalandjának összes képét ide kattintva!

Forrás: bevezetem.hu

Szólj hozzá!